Koja kompanija proizvodi izvrsne gume i potpisala je eksluzivno partnerstvo sa West Tires?

Koja kompanija u sebi objedinjuje, - visoke tehnologije -proizvodnja TBR guma(teretnih), - izvrsnost i visoke performanse. Odgovor je

Linglong

Ko je Linglong?

Linglong je skraćeni naziv za Shandong Linglong Tire Co., Ltd. Vodeće kinesko preduzeće za proizvodnju guma koje je osnovalo proizvodne baze u Zhaoiuan-u, Dezhou-u, Liuzhou-u, Jingmen-u, Changchun-u (u izradi), Tajlandu i Srbiji.

Osnovana je 1975. godine i specijalizovana kao proizvođač radijalne (PCR) gume za putničke automobile visokih performansi, radijalne gume (LTR) za lake kamione, radijalne gume za kamione i autobuse (TBR).

Linglong-ovi proizvodi se prodaju u preko 180 zemalja i regiona i dobro ih prihvata skoro 100 proizvodnih baza globalnih OEM proizvođača sa stabilnim i pouzdanim kvalitetom, koji su ušli u globalni sistem dobavljača svetske klase proizvođača automobila.

U 2021 godini West Tires će imati priliku da našem tržištu i regionu ponudi upravo LingLong gume po odličnoj ceni, zapravo najboljem mogućem odnosu cene i kvaliteta za naše dugogodišnje kupce kao i one nove.

Stabilnost kompanije čiji je godišnji proizvodni kapacitet od 51. milion jedinica. Godinama unazad nalazi se u top 3 proizvođača guma sa sedištem u Kini, sa globalnom prodajom od preko 1,5 milijardi američkih dolara u 2016. Sada je naš partner i kroz nas postaje vaš partner za sigurnost na putu.

Ime Linglong na kineskom znači „izvrsno“ i cilj kompanije je da proizvodima opravda svoje ime, što je i misija i vizija poslovanja West Tires kompanije. Ponuditi izvrsni kvalitet po izvrsnoj ceni.

LingLong i West Tires kao jedno će na tržištu Srbije i regiona, ponuditi čitavu paletu proizvoda, usluga i fantastičnih prijateljskih opcija za druženja. Ostanite uključeni sa novostima i pratite nas kako biste na vreme zauzeli svoje mesto u klubu izvrsnosti.

Vaš West Tires.