Garancije i reklamacije

Informacije

Garancije i reklamacije

Dokumenta za download
Pravilnik o reklamaciji
Izjava Reklamacije
Odustanak od ugovora

West Tires kao uvoznik i distributer robe, prenosi garanciju proizvođača, da je roba spremna da bude upotrebljena u planiranoj svrsi i da će ispravno funkcionisati u garantom roku ako se upotrebljava prema priloženom upustvu za upotrebu.

Način i postupak rešavanja reklamacija

Svi detalji oko reklamacija definisani su našim pravilnikom, koji možete preuzeti iz gornjeg segmenta "Dokumenti za download".

Izjavu o reklamaciji

Da biste poslali reklamaciju, potrebnoj je da iz gornjeg segmenta "Dokumenti za download" preuzmete izjavu o reklamaciji i pošaljete je na naš email.

Ukoliko se reklamacija odobri, u slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, , West Tires je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će Banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Za sve informacije u vezi reklamacija možete nam pisati na mail reklamacije@westtires.rs ili nas kontaktirati putem telefona 011 3160-046